S2R Team'den büyük vefa örneği

S2R Team'den büyük vefa örneği

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Mart 2019 Salı 16:51
 S2R Team'den büyük vefa örneği

18 Mart Çanakkale Şehitleri Bisiklet Turu ile 380 km pedal çevirecek bölgemizin yeni oluşumlarından S2R Team Gebze'den aldıkları sembolik toprakları Çanakkale'de kurtuluş savaşı mücadelesinde şehit düşen askerlerimizin topraklarıyla birleştirecek.

16 Mart sabahı Gebze Kent Meydanı'ndan start alacak küçükten büyüğe 18 lisanslı bisikletçi sırasıyla Topçular, Yalova, Orhangazi, Gemlik, Nilüfer, Karacabey, Bandırma ile ilk günü 180 km ile tamamlayacaklar. Ertesi gün ise Biga istikametinde bisiklet sürecek sporcular toplamda 380 km'yi 2 günde tamamlamayı amaçlıyorlar. 

S2R Team Yönetim Kurulu Başkanı Harun Canbazoğlu etkinlikle ilgili şunları söyledi:

S2R Team olarak Kocaeli bölgesinde koşu, yüzme ve bisiklet branşlarında faaliyete geçmiş yeni bir oluşumuz. Böyle bir organizasyonu yapmak bir yana düşünmek bile bizler için onur ve gurur verici.

Kamu kurumlarımıza bu sürüşün detaylarını dilekçe vererek bildirdik. İnşallah bir kaza ve sakatlığa mahal vermeden iki günde 18 kişiyle 380 km yolu pedal çevirerek tamamlamayı planlıyoruz.Bizlere bu süreçte destek veren,inanan ve güvenen tüm özel sektör kuruluşlarına teşekkür ediyorum.

16 Mart sabahı saat 8'de tüm Gebze halkını Gebze Kent Meydanı'na sporcularımızı uğurlamaya, moral ve motivasyon vermeye davet ediyorum.
Son Güncelleme: 12.03.2019 21:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37