Şehidin eşi baygınlık geçirdi

Şehit cenazesi Ordu'ya götürüldü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Ekim 2016 Çarşamba 14:34
Şehidin eşi baygınlık geçirdi
Viranşehir şehidi Uzman Onbaşı Demirer'in cenazesi memleketine gönderildi.
 
Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde şehit düşen jandarma uzman onbaşı Erdi Demirer'in Kocaeli'nin Körfez İlçesi Kuzey Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haber ulaşınca, yakınları ve komşuları eve akın etti. Eşinin şehit olduğunun haberini alınca gözyaşlarına boğulan Burcu Demirer baygınlık geçirdi. Evde bulunan 112 Acil ekibi Burcu Demirer'e müdahalede bulundu. 3 aylık Çağan adında bir çocuğu bulunan Burcu Demirer güçlükle ayakta durdu. 

4 çocuk annesi Susam Demirer gözyaşlarına boğulurken, eşi Halis Demirer de kendisini teskin etmeye çalıştı. Şehidin evine Türk Bayrağı ve üzerinde 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' yazılı bayrak ve şehidin fotoğrafının bulunduğu pankart asıldı. 

ŞEHİT CENAZESİ ORDU'YA GÖTÜRÜLDÜ

Şehidin cenazesi Şanlıurfa'dan uçakla Ordu'ya götürülürken, ailesi ve yakınları da Ordu'ya gitmek üzere otobüsle İstanbul Atatürk Havalimanı'na hareket ederken, şehidin eşi Burcu Demirer yakınlarının desteğiyle otobüse bindi.

20 GÜN SONRA EŞİ VE OĞLU YANINA GİDECEKTİ

Oğluyla telefonla görüştüğünü söyleyen şehit babası baba Halis Demirer, "Oğlumla görüntülü telefonla önceki gün görüştüm. Bana bebeğini ve eşinin nasıl olduğunu sordu. Hepsinin iyi olduğunu kendisine söyledim. 20 gün sonra eşi ve bebeğini yanına gönderecektim. Acı haber geldi" dedi.

Şehidin Ordu'da toprağa verileceğini söyleyen Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, "Şehidimizin cenazesi Viranşehir'den Ordu'ya gönderilecek. Ailesi ve yakınlarını otobüsle Atatürk Havalimanı'na gönderiyoruz. Aile ve yakınları uçakla Ordu'ya cenaze için gidecekler" diye konuştu.

 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 05.10.2016 16:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37