Şenkayalılar'dan 1400 çocuğa ayakkabı yardımı

Şenkayalılar'dan 1400 çocuğa ayakkabı yardımı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ekim 2018 Pazartesi 12:21
Şenkayalılar'dan 1400 çocuğa ayakkabı yardımı

 

Darıca Şenkayalılar Derneği anlamlı bir projesine imza atıyor. Darıca Şenkayalılar Derneği yönetimi, 'Şenkaya Soğuğuna Gurbet Sıcaklığı' sloganıyla bir eğitime destek projesi başlatıyor. 

Erzurum’un Şenkaya ilçesi ve köylerinde okuyan ancak ekonomik durumu olmayan 1400 öğrenciye yardım eli uzatmaya hazırlanan Darıca Şenkayalılar Derneği’nin başkanı Ayhan Çıldız ve kadın kolları başkanı Sevcan Yavuz projenin öncülüğünü üstleniyor. 
Anlamlı proje hakkında açıklamalarda bulunan dernek başkanı Çıldız, "Çeşitli sebeplerle memleketimizden göç ederek başka şehirlere geldik. Yüreğimizin bir parçasını sılada bıraktık. 
Herkesin malum olduğu üzere kış ayları Erzurum'da çok zorlu ve soğuk geçer. Şenkaya'mızda ve köylerinde bu soğuk daha sert yaşanır. Köylerimizde nüfus sıkıntısı olduğu için öğrenci kardeşlerimiz taşımalı sistemle eğitimlerine devam ediyor. 
Öğrenci kardeşlerimiz bir yandan soğukla bir yandan da ekonomik yoklukla mücadele ederken, biz de derneğimizle bu konuda bir katkıda bulunalım istedik. İlçe milli eğitim müdürlüğümüzden aldığımız destekle 1400 desteğe muhtaç öğrenci kardeşimizi belirledik ve bu kardeşlerimizin ayakkabı numaralarını tespit ettik. 

Belirlenen 1400 yavrumuza Darıca Şenkayalılar Derneği olarak ayaklarını soğuktan koruyacak birer bot hediye edeceğiz. Bu amaçla başlattığımız yardım kampanyamıza tüm hemşerilerimizden ve vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 22.10.2018 15:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37