Servisçiler, Amerikan Life ile ingilizce öğrenecek

Servisçiler, Amerikan Life ile ingilizce öğrenecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Kasım 2016 Perşembe 19:22
 Servisçiler, Amerikan Life ile ingilizce öğrenecek
Kısa süre önce Gebze'de Cumhuriyet meydanında hizmete giren Amerikan Life Dil Eğitim Merkezi ile Gebze Servisçiler Dernegi arasında dernek üyelerinin ve birinci derecede yakınlarının faydalanacağı eğitim protokolü imzalandı. 

GESDER adına başkan Bülent Işık'ın, Amerikan Life adına kurum yöneticisi Mustafa Sedefoğlu'nun imza attığı protokole göre, GESDER üyeleri ve birinci derecede akrabaları İngilizce dil eğitiminde Amerikan Life'yi tercih etmeleri durumunda % 50 indirim ve uzun vadede ödeme kolaylığı kazanacaklar.

İngilizce dil eğitiminde uzmanlaşmış kadrosu ile Gebze ve bölgesine hizmet veren Amerikan Life ortaklarından Mustafa Sedefoğlu protokolün kabulunun ardından yaptığı kısa açıklamada, Türkiye'nin en iyi yabancı dil eğitim merkezi olarak servisci esnafı ve alilerine hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

GESDER başkanı Işık ise imzaların 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde atılmasının çok anlamlı olduğunu belirterek, Sedefoğlu'nun öğretmenler gününü tebrik etti. 

Dernek üyelerine ve çocuklarına yönelik kampanyadan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bülent Işık, "Yabancı dil eğitiminde dünya standartlarını yakalamış Amerikan Life gibi köklü ve tecrübeli bir kurumla anlaşmış olmak, geleceğimizin teminatı evlatlarımızın eğitimleri adına atılmış çok önemli bir adımdır. 

Bu imkanı üyelerimize sağlayan kurum temsilcilerine esnafımız adına teşekkür ederiz. Yabancı dil eğitiminin ve İngilizce'nin günümüzde ne kadar önemli olduğunu anlatmaya sanırım gerek yok. 

Geleceğe atılan bu imzanın evlatlarımızın tüm dünya ile rekabet edebilecek kalitede bireyler olarak yetişmesinde hayırlı bir adım olmasını diliyorum" dedi. 
Son Güncelleme: 24.11.2016 19:37
Anahtar Kelimeler:
Sakarya
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37