banner55

Suikast için gelmişler

Suikast için gelmişler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Haziran 2017 Çarşamba 11:52
 Suikast için gelmişler


SURİYE’nin Kobani kentinden yasa dışı yollarla Türkiye’ye geçen ve polisin düzenlediği operasyonla yakalanan PKK/PYD üyesi 4 teröristin, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde güvenlik güçleri ile Ak Partili yöneticilere yönelik suikast hazırlığı içerisinde oldukları öğrenildi.

Suriye'nin terör örgütü PYD denetimindeki Kobani kenti ile komşu olan Suruç'ta, geçen pazartesi günü sınırı yasa dışı yollardan geçerek Türkiye'ye gelen 4 terörist yakalandı. Güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonla yakalanan teröristlerin yanında 1 tabanca, 1 susturucu, 1 kalaşnikof tüfek, 420 gram plastik patlayıcı, 1 pompalı tüfek, 12 metre kablo, 2 roket başlığı, 2 telsiz, 24 elektrikliye çevrilmiş kapsül, bir avometre, silahlara ait şarjör ve mermiler ele geçirildi. 

Güvenlik güçlerince soruya alınan teröristlerin Suriye'den terör örgütü tarafından suikast için Türkiye'ye gönderildiklerini söyledikleri öğrenildi. Teröristlerin Suruç'taki suikast hedeflerinin ise asker ve polisler ile Ak Partili yöneticilerin olduğu kaydedildi. Adları açıklanmayan teröristlerin sorgusunun devam ettiği Suruç ilçe merkezi ile sınır hattında güvenlik önlemleri de artırıldı. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 28.06.2017 12:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37