Taksiciler cinayeti protesto etti

Kent merkezinde tur attılar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Ekim 2016 Cumartesi 13:33
 Taksiciler cinayeti protesto etti
İZMİT'te, taksici 65 yaşındaki Ali Özkaraman'ın aracına binen kişiler tarafından bıçaklanarak öldürülmesini meslektaşları siyah kurdele bağladıkları taksileriyle kent merkezinde tur atarak protesto etti.

Kocaeli Ticari Taksi Şoförleri ve İşletmecileri Derneği, taksici Ali Özkaraman'ın öldürülmesini protesto etti. İzmit Cumhuriyet Parkı'nda bir araya gelen taksiciler, araçlarına siyah kurdeleler bağladı. Kocaeli Ticari Taksi Şoförleri ve İşletmecileri Derneği Başkanı Emre Dal yaptığı açıklamada, "Uzun yıllar bu mesleği icra eden ve camianın yakından tanıdığı Ali ağabeyimizin böyle vahşice, hunharca bir olay sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tek derdi alnının teri ile ekmek parasını evine götürmek olan, bu uğurda canını hiçe sayıp gece gündüz demeden halkımıza 24 saat hizmet veren biz taksici camiasının can güvenliğinin tehlikede olduğu açıkça ortadadır" dedi.

Ali Özkahraman'ın başına gelenin yarın başka bir taksicinin başına gelebileceğini söyleyen Emre Dal, "Bu tür olayların tekrarlanmaması için emniyet güçleri ve kolluk kuvvetleri ile birlikte hareket etmeye hazırız. Çalışma alanlarımızın daha güvenli bir ortama dönüştürülmesinin sağlanması için gerekli yardımı ve ilgiyi beklemekte ve talep etmekteyiz" dedi. 

Yaklaşık 100 taksi daha sonra flaşörlerini yakarak kent merkezinde kornalarını çalmadan tur attı. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 08.10.2016 23:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37