Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacak

Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Mayıs 2019 Perşembe 15:27
 Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacak


KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Valiliği himayesinde Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacak.

Vali Osman Bilgin Başkanlığı'nda valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, OSB fizibilite ve ön hazırlık çalışmaları yapıldı.

Bilgin, toplantıda yaptığı konuşmada, aile işletmeleri tarafından yapılan süt sığırcılığı faaliyetlerinin geliştirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Yapılacak çalışmaların Türkiye çapında süt sığırcılığı alanında örnek olmasını hedeflediklerini ifade eden Bilgin, süt sığırcılığı alanında büyük gelişmeler kat etmek istediklerini belirtti.

Sanayi bölgesini bin dönümlük bir arazi üzerine kurulmasını planladıklarını aktaran Bilgin, süt sığırcılığı alanında modern aile işletmelerine yüksek standartlarda süt sığırcılığı ve süt ürünleri üretimi yapma imkanı sağlayacak altyapı olanaklarına sahip olacağını kaydetti.

Bölgenin kurulması için resmi girişimlerde bulunduklarını dile getiren Bilgin, "Kavaklı beldesinde kurulması planlanan tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesinin devletimizin destekleri ile daha da büyüterek bütün ilçe ve köylerinden bulunan hayvancılık işletmelerinin bu bölgede yer almasını ve yüksek standartlarda ve verimlilikte üretim yapan aile işletmelerine dönüştürülecek" dedi.
Son Güncelleme: 16.05.2019 15:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37