banner55

Tatilciler ulaşımı kilitledi

TEM otoyolu ve D-100 Karayolu'nda araçlar adım adım ilerliyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Eylül 2016 Cumartesi 22:13
Tatilciler ulaşımı kilitledi
Kurban Bayramı tatili için yollara çıkanlar TEM otoyolu ve D-100 Karayolu'nun İzmit ve Derince kesimlerinde ulaşımı kilitledi. TEM otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Ankara istikametlerinde araçlar adım adım ilerledi.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ve tatil bölgelerinde geçirmek isteyenler İzmit'te ulaşımı etkiledi. TEM otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Ankara istikametlerinde yoğunluk yaşandı. TEM otoyolunun Gültepe ve Korutepe tünellerinde ulaşımın 2 şeride düşmesi nedeniyle uzun araç konvoyları oluştu. 

Ankara istikametine gitmekte olan araçlar yavaş ilerledi. TEM otoyolu İstanbul istikametinde ise ulaşımda herhangi bir sıkıntı oluşmadı. TEM otoyolu yerine D-100 Karayolu'nu kullanmayı tercih edenler Derince ve İzmit kesimlerinde ulaşımın aksamasına neden oldu. D-100 Karayolu Ankara istikametinde araçlar adım adım ilerledi. Özellikle D-100 Karayolu'nda kavşaklarda araçlar ilerlemekte zorlandı.

Gebze Eskihisar'da bulunan feribot iskelesinde ise 17 feribot Gebze ile Yalova arasında çalışıyor. Eskihisar'da iskelenin önünde uzun kuyruklar oluşurken, kısa sürede araçlarla dolan feribotlar Yalova'ya hareket etti. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 11.09.2016 11:37
Anahtar Kelimeler:
BDDSO
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37