Tatlıkuyu’yu hafriyat kamyonları istila etti

Mahalle aralarında uzun kuyruklar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Ekim 2016 Salı 18:25
Tatlıkuyu’yu hafriyat kamyonları istila etti
Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde hafriyat kamyonlarının mahalle aralarına kadar uzun kuyruklar oluşturması vatandaşların tepkisine sebep oldu. Vatandaşlar mahalle içinde bu kadar çok kamyonun olmasının can ve mal güvenliği için tehlikeli olduğunu söyledi.

Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde taşıdıkları hafriyatı tartmak için kantara gelen ağır tonajlı kamyonlar 1308 sokak ve caddesi üzerinde uzun kuyruklar oluşturdu.   

Kamyon Gebze Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu önünden başlayıp yaklaşık 1 km kadar uzun kuyruk oluşturuyor.  Toz ve toprak içinde kalan bölge sakinleri ise bu duruma oldukça tepki gösterdi. Gazetemizi arayan vatandaşlar, kamyonların okulun önünden itibaren kuyruk oluşturduğunu belirterek, “Bu araçlar çevreyi toz toprak içinde bırakıyor ve aynı zaman da can güvenliği tehlikesi var. Çünkü okulun ön tarafından araçları park edip kuyruk oluşturuyorlar. Gebze Belediyesi ve emniyet bu konuda nasıl bir önlem aldı merak ediyoruz. Kent merkezinde bu kadar çok ağır tonajlı aracın giriş çıkış yapması tehlikeli değil mi?” diyerek tepki gösterdiler. 
Son Güncelleme: 11.10.2016 23:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37