Teklas'dan Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ne anlamlı ziyaret

Teklas'dan Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ne anlamlı ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Mart 2019 Perşembe 10:54
 Teklas'dan Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ne anlamlı ziyaret
Sosyal Sorumluluk bilinciyle topluma ve çevreye değer katıp zenginleştirmek perspektifinden beslenen Teklas yöneticileri, Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti.

Global otomotiv sektöründe soğutma ve ısıtma hatlarında kullanılan akışkan sistemlerinde bir numaralı oyuncu olmak vizyonuyla çalışmalarını 5 farklı ülkede 9 ayrı tesiste sürdüren Teklas sosyal sorumluluk faaliyetleriyle de öne çıkıyor. 

Teklas, Gebze’de 3 ayrı tesiste üretim faaliyetlerini sürdürürken topluma ve çevreye fayda yaratacak aktivitelerine bir yenisini ekledi. Teklas yöneticileri Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne ziyarette bulunarak, engelli çocuklarla vakit geçirdiler. 

Etkinlikte çocuklarla bolca sohbet ve paylaşım yapılırken, şirket yetkilileri öğrencilere hediye olarak aldıkları kırtasiye malzemelerini verdiler. Teklas yöneticileri, özel eğitim alan çocuklarla vakit geçirip, oyun oynadılar. 

Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezi 310 mevcutlu bir özel eğitim uygulama okulu. Darıca, Dilovası, Gebze ve Çayırova’dan öğrencileri kabul eden okul otizimli, down sendromlu olmak üzere birçok farklı zihinsel engelli öğrenciye eğitim veriyor. 

TEKLAS HAKKINDA 

1971 yılında İstanbul'da %100 Türk sermayeli bir dünya markası olarak kurulan Teklas; 49 yıldır Otomotiv ana sanayi sektörüne hizmet veriyor. Teklas, 5 farklı ülkede 9 üretim tesisi ile dünyanın en önemli araç üreticilerinin en güçlü tedarikçisi konumundadır. 
 
Teklas üretiminin %90’ını ihraç ederek 35 farklı ülke pazarı için yüksek katma değerli ve yenilikçi sistemler geliştirmekte ve aynı zamanda teknoloji transferi yapmaktadır. 

Global otomotiv sektöründe soğutma ve ısıtma hatlarında kullanılan akışkan sistemlerinde bir numaralı oyuncu olmak vizyonuyla yönetim merkezi Gebze Muallimköy olmak üzere Gebze’de 3 üretim tesisinde çalışmalarına devam eden Teklas’ın, Bartın’da ise 1 üretim tesisi bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul Ataşehir’de Bilgi Teknolojileri ve yönetim ofisleri yer almaktadır. En büyük tesis olan Bulgaristan Fabrikası 2006 yılında Kırcaali’de yer almaktadır.
Teklas, 2009 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nden ArGe sertifikası almıştır. Çin Fabrikası 2012 yılında, Sırbistan Fabrikası 2015 yılında, Meksika Fabrikası ise 2016 yılında kurulmuştur. 

Bugün 5 farklı ülkede 9 farklı üretim tesisiyle 5 binden fazla çalışana işveren Teklas misyonunu, "Koşulsuz kalitemiz, müşteri odaklı yönetimimiz ve yenilikçi teknolojimizle yaratıcı işgücümüzün geliştirdiği ürünler sayesinde global pazarda sürdürülebilir büyüme sağlamak" Şeklinde belirlemiş olup, önceliklendirdiği stratejisi, müşteriye yenilikçi ürünler sunmak, ürünlerimizle dünya pazarında rekabet etmek, çıktığımız yolda karlı bir şekilde büyümek, ürettiğimiz her ürünü koşulsuz Kalite bilinciyle ile tasarlamak, gücümüzü yaratıcı yeteneklerimizden almak, sosyal sorumluluk bilinciyle topluma değer katıp, çevremizi zenginleştirmektir.  

Son Güncelleme: 28.03.2019 10:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37