TGF’den Akarca’ya ziyaret

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Akarca'ya ilk ziyaret Gürol'dan

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Eylül 2016 Perşembe 13:04
TGF’den Akarca’ya ziyaret
Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğüne yeni atanan Mehmet Akarca’ya ilk ziyaret Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulundan gerçekleşti. Kogace Başkanı aynı zamanda TGF Yönetim Kurulu üyesi Çetin Gürol’da ziyarette hazır bulundu. 

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan Çetin Gürol önceki gün yeni görevine atanan Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca’yı makamında ziyaret ettiler. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca’nın yanı sıra Genel Başkan Vekili Mehmet Ali Dim, Genel Başkan Yardımcıları Osman Altınışık ve Cafer Esendemir ile yönetim kurulu üyeleri İbrahim Ay, Çetin Gürol ve Sezai Matur hazır bulundu.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazetecilerin sorunlarıyla yakından ilgileneceği sözünü verdi.
Kısa bir süre önce genel müdürlük görevine atanan Mehmet Akarca’ya ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ise gazetecilerin yaşadığı sorunların çözümüne dönük önerilerini Akarca ile paylaştı. 

TGF Yönetim Kurulu üyesi ve KOGACE Başkanı Çetin Gürol ise yaptığı konuşma da, "Türkiye Gazeteciler Federasyonu 72 cemiyetin üye olduğu Türkiye’nin en büyük gazeteci sivil toplum kuruluşudur. Bizler mesleğin içersinden gelen kişiler olarak sorunları yakından biliyoruz. Çözümü konusunda önerilerimiz bulunuyor. Sayın Akarca’nın atanması ile BYEGM tarihinin en verimli dönemini geçireceğine inancımız tamdır. Sürekli Basın Kartlarının ve Sarı Basın Kartlarının daha nitelikli hale getirilmesi için de birlikte etkin çalışmalara imza atacağız” dedi. 

Başkan Gürol,  "Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak ülke genelindeki cemiyetlerimizin başkanlarını ve yöneticilerini Kocaeli’de yapacağımız ev sahipliği ile Basın Çalıştayı yapmaya talibiz. Herkese çare olan ancak kendisi ile ilgili sorunlara çare olmakta zorluk çeken bir mesleği icra ediyoruz. Sigortasız çalışma ile taşeronlaşmaya çanak tutuluyor. Yine çift bordolu çalışma ve birçok sorun ile mesleği icra ediyoruz. Mesleğimizin içinden gelen bir kişinin de böylesi önemli bir kurumun başına atanması ile bu sorunların çözüleceğini düşünüyoruz” diyerek yaklaşık 2 saatlik ziyaretin sonunda cemiyetimizin nostaljik radyosu hediye edildikten sonra son buldu. 

 
Son Güncelleme: 08.09.2016 23:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37