TOKİ Başkanı, Basın Sitesi'ni inceledi

TOKİ Başkanı, Basın Sitesi'ni inceledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ağustos 2017 Pazar 22:21
TOKİ Başkanı, Basın Sitesi'ni inceledi


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Derince Çınarlı Mahallesi'nde 138 daireden oluşan 16 Ocak Basın Sitesi'nde incelemelerde bulundu

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Derince Çınarlı Mahallesi'nde 8 blok 138 daireden oluşan 16 Ocak Basın Sitesi'nde çalışmalar devam ediyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan ve TOKİ heyeti ise, Taşkınlar İnşaat tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin şantiyesine gelerek incelemelerde bulundu. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol da Başkan Turan'a eşlik etti. 

GÜROL'DAN TEŞEKKÜR
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol' da inceleme gezisinde yaptığı konuşmada, "Başbakan Yardımcımız Fikri Işık'ın öncülüğünde uzun yıllardır konuşulan Basın Sitesi Projemiz 1,5 yıl gibi bir süreçte tamamlanma aşamasına geldi.

24 bin 500 metrekare arazinin tahsisi sonrasında 2016 Ağustos ayında temellerin atılmasının üzerinden 1 yıl geçmeden son aşamaya gelmesi bizleri çok mutlu etmekte. Meslektaşlarımızın ev sahibi olmasına 3 ay gibi bir süre kaldı. TOKİ Başkanımız Ergün Turan ve ekibine, Gümüşhane Valimiz Okay Memiş'e, milletvekillerimize ne kadar teşekkür etsek az" diyerek sözlerine son verdi. 

KOCAELİ'YE 19 BİN 500 KONUT
Şantiyede açıklamalarda bulunan TOKİ Başkanı Ergün Turan, en önemli yatırım yaptıkları illerden birinin Kocaeli olduğunu ifade ederek "Kocaeli sanayisi ile sağladığı istihdam ile ülkemize katma değer kazandıran şehirlerimizin en başında gelmektedir. Dolayısıyla konut üretiminin Kocaeli için de önemlilik arz ettiğini çok iyi biliyoruz. Kocaeli’de TOKİ ve iştirak şirketleri aracılığıyla bugüne kadar toplam 19 bin 500 konutun inşasını başlattık" diye konuştu.

33 BİN SEYİRCİ KAPASİTELİ STADYUM
Sözlerinin devamında Turan, "Kamu kuruluşları ile yapılan protokoller çerçevesinde  konutun yanı sıra hastane, stadyum, camii ve okul gibi şehir halkının ihtiyaç duyduğu pek çok sosyal tesisi inşa ettik. Ayrıca, Avrupa ölçeğinde sayılı statlardan biri olacak, Kocaeli’ye yakışır büyüklükte ve UEFA standartlarında, 33 bin seyirci kapasiteli stadyum da TOKİ tarafından yapılmaktadır" açıklamalarında bulundu. 


Son Güncelleme: 20.08.2017 22:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37