Tolga Ok gençlere önem veriyor

Tolga Ok gençlere önem veriyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Mayıs 2017 Perşembe 17:29
 Tolga Ok gençlere önem veriyor

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Genç-İMO üyeleri için İstanbul Maltepe’deki Rönesans Holding’e ait cadde alışveriş konseptiyle tasarlanan Hilltown Alışveriş Merkezi şantiyesine teknik gezi düzenledi.

Eylül ayında faaliyet göstermeye başlayacak olan Hilltown Alışveriş Merkezi şantiyesine yaklaşık 40 kişilik bir öğrenci ekibi  katıldı. Gezi, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Erdoğan katılımıyla gerçekleşti. Gezi öncelikle İSG sunumuyla başladı. Daha sonra şantiyede uyulması gereken kurallar ve yasaklar anlatıldı.

Projenin  mimarisi ve sunumu anlatıldıktan sonra şantiye şefi ve İSG uzmanları tarafından  Hilltown Alışveriş Merkezi Şantiyesi hakkında bilgiler verildi ve yapılan imalatlar anlatıldı. Genç-İMO Başkanı İsmail Yaruk yaptığı açıklamada cadde sokak konseptiyle tasarlanan proje öğrencilerin gelişen mimari de farklı yapılar görmesine olanak sağlamasının yanı sıra  ufuklarının açılması konusunda da öğrencilere 
çok şey kattığını belirtti.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ise yaptığı açıklamada “Hilltown AVM şantiyesine teknik gezi düzenleme amacımız inşaat mühendisliği bölümünde okuyan öğrencilerimize şantiye ortamını tanıtmak, 
bir yapının genel olarak hangi özelliklere sahip olması gerektiği ve bir inşaat mühendisinin görevleri hakkında bilgilendirmektir. 

Geziye katılan öğrencilerimize ve bu geziyi gerçekleştirmemizde emeği geçen başta Genç-İMO Başkanı İsmail Yaruk'a, öğrencilerimize eşlik eden değerli hocamız Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Erdoğan ve Rönesans Holding yetkililerine teşekkür ederiz" dedi. 


Son Güncelleme: 11.05.2017 17:44
Anahtar Kelimeler:
BayrakYürüyüş
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37