banner55

Toltar: Zabıta'nın önceliği halkın sağlığı

Toltar, Zabıta personelini ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Eylül 2016 Pazar 13:29
Toltar: Zabıta'nın önceliği halkın sağlığı
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Zabıta Teşkilatı’nın 190. yılı sebebiyle belediyede çalışan zabıta personelini ağırladı.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası sebebiyle Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürü Kasım Taşdemir ve ekibini ağırladı. 

Toplantı salonunda zabıta ekibiyle bir araya gelen Başkan Toltar, zabıta personeline teşekkür ederken, Zabıta Teşkilatı'nın yerel yönetimlerin en köklü teşkilatı olduğunu belirtti. Başkan Toltar, açıklamasının devamında “Zabıta teşkilatımızda, halkla direk temas halinde olan bir birimimiz. Bizim öncelikli amacımız halk sağlığı.

Sizler de halkımızın sağlığı, huzuru ve güvenli ulaşımı için görevlerinizi yerine getiriyorsunuz. Bundan dolayı tüm zabıtalarımıza teşekkür ediyorum. Bizler her birimimizle bir ekibiz, en iyi hizmeti yapmak ve halkımızın duasını almak için buradayız.

Bu vesile ile öncelikle zabıta personelimin Zabıta Haftası'nı kutluyor. Sonrasında Ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini layıkıyla ve özverili bir şekilde sürdüren Zabıta Teşkilatı'nın 190. yılının tüm zabıta teşkilatlarına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

 
Son Güncelleme: 05.09.2016 00:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37