Toplanan para Mehmetçik Vakfı hesabına yatırıldı

Toplanan para Mehmetçik Vakfı hesabına yatırıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Mart 2018 Perşembe 15:23
  Toplanan para Mehmetçik Vakfı hesabına yatırıldı

 
KOCAELİ'nin Körfez ilçesinde Körfez-İzmit arasında toplu taşımacılık hizmeti yapan Körfez SS.10 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi, aldıkları karar doğrultusunda bir günlük hasılatlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar. Toplanan bir günlük hasılat Mehmetçik Vakfı hesabına yatırıldı.

112 üyesi bulunan Kooperatif Yönetimi, Afrin Zeytin Dalı Hareketi’ne katılan askerlere hem maddi, hem manevi destek olması amacıyla yönetim kurulunda karar alarak tüm Körfez hatlarında bir günlük hasılatın Mehmetçik Vakfı’na verileceğini duyurdular.Alınan karar uygulamaya konuldu ve gün boyunca da araçlarda sesli anonslarla yolculara duyuru yapıldı. Bu duyuru nedeniyle araçları kullanan vatandaşlar da duyarlı davrandı ve bazı yolcular birkaç kez kart basarken, 65 yaş kartı olanlar da ücretli kart bastılar.

Kooperatif Başkanı İsmail Kahrıman uygulamayla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve devletimizin bu yardımlara ihtiyacı olmadığını ve askerin her ihtiyacının karşılandığını biliyoruz. Ama, bu zor günlerde millet olarak askerimizin yanında olduğunu göstermek ve manevi olarak destek vermek amacıyla uygulamayı yaptık. Araç sahipleri ve yolcular çok duyarlı davrandılar, kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Toplanan bir günlük hasılat Mehmetçik Vakfı hesabına yatırılarak, makbuzu Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’a teslim edilecek.

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 08.03.2018 15:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37