Trabzonlu gençlerden Vali Aksoy'a davet

Trabzonlu gençlerden Vali Aksoy'a davet

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Kasım 2018 Pazar 13:55
Trabzonlu gençlerden Vali Aksoy'a davet

 

Kadir Ayar yönetimindeki Trabzonlu Gençler, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederek, 2.Gebze Trabzonlu Gençler etkinliğine davet etti.
Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, Samet Albayrak, Muzaffer Aydın, Enes Sarı, Halil İbrahim Ayar, Muhammet Temel, Emre Malkoç, Yasin Likoğlu, Oğulcan Güner, Ferhat Bayraktar ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederek, 2. Gebze Trabzonlu Gençler Buluşuyor etkinliğine davet etti. 

Gençlik kollarının davet ziyaretinde, Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, Başkan Yardımcısı Zihni Aydın ve yönetim kurulu üyesi Evren Kızıltaş ve Esra Göncü de yer aldı.

ETKİNLİK 8 ARALIK'TA

Kadir Ayar başkanlığındaki Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları, 8 Aralıkta gerçekleşecek olan 2. Gebze Trabzonlu Gençler Buluşuyor etkinliği için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan etkinlik öncesi davet ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Ayar ve yönetim kurulu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u da makamında ziyaret ederek, etkinliklerine davet etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, "Programa müsait olmam durumunda mutlaka katılacağım" dedi.
VALİ AKSOY'UN GELMESİ BİZLERİ MUTLU EDER

Gebze’de yaşayan Trabzonlu gençler olarak, Kocaeli'nde Trabzonlu bir valinin görev yapması bizleri mutlu ediyor diyen Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ayar, "Geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimizin bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. İlk etkinliğimizde olduğu gibi bu yıl da yüksek oranda katılım bekliyoruz. Trabzonlu gençler olarak, örnek aldığımız valimiz Hüseyin Aksoy’u bu etkinlikte görmek bizleri çok mutlu edecektir" şeklinde konuştu.

Öte yandan 8 Aralık Cumartesi akşamı saat 18.00’da başlayacak olan etkinlikte, Grup Ove0 ile Serkan Aydın ve Buğrahan Denizoğlu sahne alacak. 

Program boyunca davetlilere Trabzon mutfağına ait özel ikramlar yapılacak.

Son Güncelleme: 25.11.2018 13:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37