banner55

TÜBİTAK MAM’dan Akıllı Hareketlilik Çalıştayı

40 firma, 4 üniversite

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Eylül 2016 Pazartesi 14:08
TÜBİTAK MAM’dan Akıllı Hareketlilik Çalıştayı
Ulusal Akıllı Hareketlilik Strateji Planı ve Yol Haritası’nın belirlenmesi amacıyla TÜBİTAK MAM’da çalıştay düzenleniyor.

TÜBİTAK MAM koordinatörlüğünde, Ulusal Akıllı Hareketlilik Strateji Planı ve Yol Haritası‘nın belirlenmesi amacıyla Akıllı Hareketlilik (Smart Mobility) Kümelenmesi Çalıştayı düzenleniyor.

27 Eylül 2016 tarihinde TÜBİTAK MAM Başkanlık Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan Çalıştay’ın programı da belli oldu. Çalıştayda, Ulusal Akıllı Hareketlilik Strateji Planı ve Yol Haritası'nın, Akıllı Hareketlilik Eylem Planları'nın ve Olası alt-proje konuları ele alınacak.

14 Haziran 2016 tarihinde TÜBİTAK MAM’da yapılan ilk toplantıda TÜBİTAK MAM İş Geliştirme ve Sanayileştirme Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Bekar, akıllı hareketliliğin ülkemiz ve bölge için önemini vurgulamıştı.

Toplantıda, konuyla ilgili 40 firma, 4 üniversite, Kocaeli Sanayi Odası, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, İstanbul Sanayi Odası, yerel yönetim kuruluşları, kalkınma ajansları, dernekler, TÜBİTAK MAM ve TÜBİTAK BİLGEM’in temsilcileri tarafından akıllı hareketlilik konusunda ülkemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktarılmıştı.

Aktarılan bilgiler daha sonra rapor haline getirilmişti.


Son Güncelleme: 27.09.2016 00:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37