TÜKSİAD yenilendi

İsmini ve genel merkezini yeniledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Ekim 2016 Pazartesi 13:43
TÜKSİAD yenilendi
Tüm Kobi Sanayi ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Merkezi baştan sona tadilattan geçirerek yeni bir görünüm kazandı.
Geçtiğimiz yıl sonunda isim değişikliği yaparak Türkiye Derneği olma yolunda önemli bir adım atan TÜKSİAD, dernek merkezini de yenileyerek yeni bir adım daha attı. 

Bir süredir tadilat çalışmalarının devam ettiği dernek merkezi geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Son derece modern ve göz kamaştıran iç dizaynı ile büyük beğeni toplayan TÜKSİAD Yönetim Kurulu üyeleri  yeni yerde ilk toplantıyı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdi. Derneğin yenilenen görüntüsü ile karşılaşan yönetim kurulu, tasarıma tam not verdiler. Toplantı salonu, başkanlık makamı, sekretarya bölümlerinin yeniden tasarlanarak daha kullanışlı hale geldiği dernek merkezinin bundan daha da hareketli olmasına karar verildi.
TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, dernek merkezinde3-4 aydır devam eden tadilat ve yenileme çalışmalarının sona erdiğini belirterek, yönetim kurulu ile birlikte ilk kahvaltıyı yeni yerde yapmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, derneğin yapımında emeği geçen yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

İsim değişikliğinden sonra derneğin fiziki görüntüsünün de değişerek yeni bir yüz kazandığını belirten Aslantürk,” TÜKSİAD camiasına daha kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Kongrede isim değiştirerek Türkiye derneği olacağız iddiasında bulunduk. 
Derneğimiz Türkiye derneğine yakışır hale geldi. Önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalarla bu iddiamızda ne kadar kararlı olduğumuz ortaya çıkacak. Yoğun bir çalışma gerçekleştireceğiz. İş dünyası ve Kocaeli kamuoyu bizi yakından izlemeye devam etsin” diye konuştu.


Son Güncelleme: 18.10.2016 00:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37