banner55

Turgay Güler Darıca'da darbeyle mücadeleyi anlattı

'Türkiye, 15 Temmuz'da ikinci bir Çanakkale destanını yazdı'

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Eylül 2016 Çarşamba 11:36
 Turgay Güler Darıca'da darbeyle mücadeleyi anlattı
Darıca Belediyesi Adnan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler 15 Temmuz darbesiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Güler “Dünya Yeniden Şekilleniyor” konulu söyleşisinde,78 milyonluk  Türkiye’nin 15 Temmuz’da darbe girişimine karşı verdiği kahramanca mücadeleyi  anlatırken, Türkiye’nin 15 Temmuz gecesi ikinci bir Çanakkale destanı yazdığını söyledi.

Güler “15 Temmuz’da milletçe  hepimiz canımız pahasına önemli bir mücadele verdik ve darbecilere dur dedik. İkinci kez Çanakkale geçilmez diyen bu milletin cesareti, vatan aşkı hiçbir millette yoktur. Bu milletin selası ölmeden önce okundu. Ölümü göze alıp ülkemiz için sokaklara döküldük. Türk milleti kendi kefenini giyip demokrasi için ölüme yürüdü ve o gece bir kez daha vatanına sahip çıktı” dedi.

DERTLERİ CUMHURBAŞKANIMIZ
Güler darbecilerin arkasındaki üst aklın esas hedefinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade ederek, “Türkiye’yi kendi üsleri gibi gören zihniyet, kendilerine biat etmeyen Cumhurbaşkanımıza değişik yollarla mesaj vermek istemiş fakat milletin de desteğiyle her zaman dik duran, vatan ve millet aşığı Cumhurbaşkanımız 15 Temmuzda da milleti sokaklara dökerek demokrasiye ve ülkeye karşı yapılan saldırılara en net cevabı vermiştir.

Şimdi mesele şudur ki sizler ve bizler  Sayın Cumhurbaşkanımızla bu yolda yürüyecek miyiz yürümeyecek miyiz. 2023 hedefine adım adım ilerleyen Türkiye üzerine oynanan oyunlar bitmedi bitmeyecek ama bizler dik durduğumuz müddetçe kimse bu milleti bölemeyecek" şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Programın ardından Turgay Güler’e teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak günün anısına  bir çiçek takdim etti. 



Son Güncelleme: 30.09.2016 23:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37