Türk Sağlık Sen'den, Hülagu'ya ziyaret

Türk Sağlık Sen'den, Hülagu'ya ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Mart 2019 Salı 16:31
 Türk Sağlık Sen'den, Hülagu'ya ziyaret


Türk Sağlık Sen
Kocaeli Şube Başkanı heyet ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Rektörü’nü makamında ziyaret etti.

Türk Sağlık  Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan, Türk Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Arif Ovalı, İlce Temsilcisi Ercan Öztürk, Eğitim ve Araştırma Hastanesi İş Temsilcisi Ayşe Dalkılıç Gülen ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi de hazır bulundu. Başkan Çeker; Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarını Rektör Hülagü’ye aktardı. Ziyarette çalışanların sorunları görüşüldü. Rektör Hülagü ziyaret için Çeker ve heyetine teşekkür etti.

SENDİKA OLARAK DİYALOG VE UZLAŞIDAN YANAYIZ 

Ziyaret çıkışı Başkan Çeker yaptığı açıklamada "Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ülke genelinde bilinen sayılı bir üniversitelerdendir. KOÜ bağlı faaliyet gösteren Eğitim ve Araştırma Hastanesi ilimizin dışında bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza da sağlık hizmeti sunmaktadır. Sorumlu sendikal anlayışımız çerçevesinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları tarafından sendikamız iletilen sorunları dosya halinde kurumun en üst yöneticisi Sayın Rektör’e ilettik. Sorunların çözümünde hassasiyet bekliyoruz. Sendika olarak diyalog ve uzlaşıdan yanayız. Ziyaret sağlık çalışanları ve kurum adına faydalı olmuştur" dedi. 
Son Güncelleme: 12.03.2019 21:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37