Ülkücü İşçiler'den Denizli'de yapılan saldırıya kınama

Ülkücü İşçiler'den Denizli'de yapılan saldırıya kınama

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Kasım 2016 Pazartesi 21:57
Ülkücü İşçiler'den Denizli'de yapılan saldırıya kınama
Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Fatih Pala, Denizli'de Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen fotoğraf sergisine yapılan saldırıyı kınadı.

Pala saldırıyla ilgili şunları söyledi:

Denizli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından bugün Denizli 15 Temmuz (Çınar) Meydanı'nda Başbuğ Alparslan Türkeş'in doğum yıldönümü sebebiyle düzenlenen fotoğraf sergisine yapılan alçak saldırıyı kınıyor, yaralı kardeşimize  Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

Belirtmek isteriz ki; Ülkü Ocakları bu milletin yıkılmaz kalesi ve 57. alayıdır. Hangi il ya da ilçe de olduğuna bakmaksızın Ülkü Ocakları'na ve Ülkücü Hareket'in teşkilat yapısı içerisinde necip Türk milletine hizmet etmeyi kendine görev olarak kabul eden herhangi bir teşkilatımıza yapılan her türlü saldırı ve fitneyi şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Günü geldiğinde misli ile karşılık bulacağını tüm kamuoyuna bildiriyoruz.

Ülkemizin geçtiği bu çetin süreçte bu milletin evlatlarına yapılacak her türlü saldırı ve karalama geleceğe doğru atılacak adımların önüne engel olmaktadır. Biz Türk milliyetçilerinin önümüze çıkan her türlü engeli yerle yeksan etme konusunda ettiğimiz yemine olan bağlılığımızı kimse sınamaya kalkmasın.

Bu itibarla Denizli'de yaşanan hadiseye sebep olan futbol fanatiklerinin akıllarını başlarına toplamalarını ikazen bir kez daha tekrar ediyor, bu kahpe saldırıda yaralanan ülküdaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Yüce Türk milletine ve kamuoyuna saygılarımızla. 
Son Güncelleme: 28.11.2016 22:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37