Vali Aksoy ve eşinden gazilere yemek

Vali Aksoy ve eşinden gazilere yemek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Ekim 2019 Cumartesi 23:39
Vali Aksoy ve eşinden gazilere yemek

 

18-20 Ekim tarihleri arasında Kocaeli’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanları Çalıştayı nedeniyle Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde ilimize gelen gazilerimizin onuruna yemek programı düzenlendi.

Double Tree By Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen programa  Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Mehmet Şükrü Tandoğan, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, 81 İlin  Muharip Gaziler Şube Başkanları ve eşleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Mehmet Şükrü Tandoğan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ın konuşmalarıyla devam etti. 
Vali Aksoy yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi:

Saygıdeğer gazilerimiz, kıymetli misafirler, bugün ilimize gelen değerli gazilerimizle birlikte bu akşam yemeğinde buluştuk. Özellikle Türkiye’nin farklı bölgelerinden ilimize gelen bütün gazilerimize ve değerli eşlerine hoş geldiniz diyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün bu bayrak altında özgür bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. 

Türkiye Cumhuriyeti bugün uluslararası alanda kendini herkese kabul ettiren bir devlet olarak varlığını sürdürmesi geçmişte olan bu mücadelelerle bugüne kadar gelmiştir. Ülkemizi tehdit eden terör odaklarına karşı yürütülmekte olan sınır ötesi operasyonu da büyük bir kararlılıkla devam etmektedir. 
Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bu konuda çok önemli mesafeler almıştır ve bundan sonra da kendisine verilen her türlü görevi en iyi şekilde yerine getireceğini sadece Türkiye’ye değil dünyaya ispat etmiştir. 
Bu özel buluşmada Kurtuluş Savaşımız’dan, terörle mücadeleye, Kıbrıs’tan, Kore’ye bütün yurt savunmasında ülkemizi temsil ettiği her noktada yaşamını kaybeden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de şükranla anıyorum. Tekrardan Kocaeli’ne hoş geldiniz, onur verdiniz diyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Mehmet Şükrü Tandoğan’ın günün anısına Vali Hüseyin Aksoy’a plaket takdiminde bulunmasının ardından yemeğe geçildi. 

Son Güncelleme: 19.10.2019 23:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37