Vali Aksoy’dan evini devlete bağışlayan gaziye teşekkür belgesi

Vali Aksoy’dan evini devlete bağışlayan gaziye teşekkür belgesi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Ağustos 2019 Çarşamba 13:52
Vali Aksoy’dan evini devlete bağışlayan gaziye teşekkür belgesi

 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 'Ekonomik Seferberlik' çağrısına duyarsız kalmayıp, üzerine kayıtlı olan evini devlete bağışlayan gazi Fikret Çubukçuoglu'na teşekkür belgesini verdi.
Vali Aksoy, 1980 yılında Denizli iline vatani görevini yapmak için giderken Kayseri’de meydana gelen trafik kazası sonucu gazi olan Gazi Fikret Çubukçuoğlu’nu ziyaret etti.
Aksoy’a ziyarette Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mesut Yalçın, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Gölcük İlçe Müftü V. Adnan Yıldız  eşlik etti.
Her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirten Vali Aksoy, ‘Ekonomik Seferberlik’ çağrısına duyarsız kalmayıp, üzerine kayıtlı olan evini devlete bağışlayan gazi Fikret Çubukçuoglu'na teşekkür belgesini verdi.
Gazi Fikret Çubukçuoğlu, kendilerini yalnız bırakmayan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirtti.


Son Güncelleme: 07.08.2019 13:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37