VM MEDICAL PARK Kocaeli Hastanesi kurumsal pazarlama ekibine iki ödül birden!

VM MEDICAL PARK Kocaeli Hastanesi kurumsal pazarlama ekibine iki ödül birden!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Mart 2018 Perşembe 21:07
 VM MEDICAL PARK Kocaeli Hastanesi kurumsal pazarlama ekibine iki ödül birden!


Kuruluşundan
bu yana imza attığı büyük başarılarla Türkiye'nin en hızlı büyüyen sağlık grubu olan MLPCare 25. hizmet yılında da başarılar kazanmak üzere büyük hedeflerle yoluna devam ediyor.  

Bu hedeflere ulaşmada en büyük rollerden birini üstlenen ekiplerinin motivasyonunu arttırmak amacıyla Anlaşmalı Kurumlar, Pazarlama ve Kurumsal İletişim ile BTN Sigorta ve BTN Assistance ekipleri ile 6-7 Mart’ta Ürgüp’te buluştu. 

MLPCare Kurumsal Pazarlama Koordinatörlüğü ve Anlaşmalı Kurumlar Cari İş Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından organize edilen 'Sağlık yolunda biriz' buluşmasına Türkiye'nin dört bir yanından çalışanlar katıldı. 

MLPCare yöneticileri tarafından otelde sıcak ve samimi bir şeklide karşılanan çalışanlar diğer hastane çalışanları ile de tanışma fırsatı buldular. İlk gün merkez yöneticiler tarafından verilen eğitimlerde çalışanlar merak ettikleri sorulara da yanıt aldılar. Toplantıda 25 yıllık geçmişe sahip olan MLPCare’ın başarısında emeği geçen herkese teşekkür edildi. 
Sağlık yolunda biriz toplantısının ilk gününün sonunda çalışanlara farklı kategorilerde ödüller verildi. 

Oldukça eğlenceli geçen ödül töreninde VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Pazarlama ve İletişim ekipleri 2 farklı kategoride ödüle layık görüldü. 

Kurumsal Pazarlama Ekibi Duygu Kalyoncu Tosun, Gürsel Pardün, Fatma Acar, Hanife Ak ve Tansu Sezaioğlu 'En çok saha etkinliği yapan pazarlama ekibi' kategorisinde birinci olarak ödül aldı.
 
Kurumsal İletişim Müdürü Çiğdem G. Şenüçler 'Sosyal Medyayı en iyi kullanan hastane' kategorisinde birinci olarak ödüle layık görüldü.

Toplantının ikinci gününde şehrin ileri gelen tur rehberleri eşliğinde tarihi yerleri ve doğal güzellikleri ziyaret eden MLPCare ailesi günün sonunda MLPCare yöneticilerine teşekkürlerini sunarak Ürgüp’ten ayrıldılar.
Son Güncelleme: 08.03.2018 21:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37