Yaşanan kovalamaca sırasında vurularak durduruldu

Kayınpederinin evinin önünde ateş edip kaçtı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Ağustos 2016 Cuma 13:59
Yaşanan kovalamaca sırasında vurularak durduruldu
Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde kayınpederinin evinin önünde havaya ateş açıp minibüsle kaçmaya çalışan, kovalamaca sırasında da polise ateş eden 31 yaşındaki Sezai Şencan, vurularak durduruldu. Yaralanan Şencan, hastanede tedaviye alındı.

Körfez İlçesi'nde akşam saatlerinde Sezai Şencan ile eşi, henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışma sonrası eşi, Sezai Şencan'ı terk edip babasının evine gitti. Sinirlerine hakim olamayan Sezai Şencan, pompalı tüfeğini alarak kayınpederinin evine gitti. Burada eşi ve ailesiyle tartışan Şencan, pompalı tüfekle havaya birkaç el ateş açtı. Sezai Şencan daha sonra geldiği 19 KZ 372 plakalı minibüsle olay yerinden kaçtı.

Polis, ihbar üzerine Sezai Şencan'ın peşine düştü. Körfez'de başlayan kovalamaca Kartepe İlçesi'ne kadar devam etti. 'Dur' ihtarına uymayan Sezai Şencan, pompalı tüfekle kendisini takip eden polislere de ateş açtı. Polis de ateşle karşılık verdi. Bu sırada göğsünden yaralanan Sezai Şencan, minibüsü sağa çekip durdu. 

Yaralanan Sezai Şencan 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. 

Araçta sahte kimlikle yakalanan 25 yaşındaki Salih Çekicioğlu ise gözaltına alındı. 
Son Güncelleme: 13.08.2016 10:06
Anahtar Kelimeler:
Medipol Üniversitesi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37