Yeşil alan parsellenip satıldı mı?

Yeşil alan parsellenip satıldı mı?

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Mayıs 2019 Cuma 10:05
 Yeşil alan parsellenip satıldı mı?

 


CHP Gebze
Belediyesi Meclis üyesi Erhan Bölük sosyal medyadan yaptığı açıklamada Gebze Cumhuriyet Mahallesi'nde ayrılan 4081 ada, 11-12-13-14-15-16 parsellerdeki yeşil alanın, Gebze Belediyesi tarafından parsellenip satıldığını belirterek, bu alanın sabit pazar yapılmak üzere geri iade edilmesi gerektiğini söyledi.

Bölük şunları söyledi:

ARTIK YETER 

Bu haritada bulunan yer Gebze Cumhuriyet Mahallesi Bilge İlköğretim Okulu'nun yanında bulunan yeşil alan. Sabit pazar, spor kompleksi ve kreş gibi toplum yararına kulanılması gereken tek boş alan kalmıştı. Burasını da parseleyip birilerine vermiş Gebze Belediyesi. Bugün yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Beylikbağı sabit halk pazarı olacak bu yeri geri almak için lütfen destek istiyorum sizlerden. 

Yeter artık her yeri sattılar. Burayı geri alalım bu parselasyon iptal edilene kadar bu durumu protesto etmek için herkes elinden geleni yapmalı. Özelikle sivil toplum önderleri, sevgili basınımız susmayın. Muhtarlarım bu duruma tepki koydu onların da bilgisi yokmuş. Daha önceden 2017 yılında Gebze Belediyesi bu yeri parsellemiş. Bunun iptalini mutlaka yaptırmamız gerek. Kamuoyunun takdirine sunarım. Saygılarımla. 
Son Güncelleme: 11.05.2019 10:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37