Yurttan kaçan kız çocuklarının tutulduğu çiftliğe operasyon

Yurttan kaçan kız çocuklarının tutulduğu çiftliğe operasyon

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Şubat 2018 Pazar 17:42
Yurttan kaçan kız çocuklarının tutulduğu çiftliğe operasyon


Ataşehir'de yurttan kaçan bazı kız çocuklarını çiftlikte alıkoyup, zorla cinsel istismar ederek görüntülerini kaydeden 2 kişi gözaltına alındı. Operasyon anı polis kamerası tarafından görüntülendi. 

İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Heybe sokakta bulunan bir çiftlikte yurttan kaçan yaşı küçük 6 kız çocuğun alıkonulduğunu, zorla cinsel istismar edilerek görüntülerinin kaydedildiğini belirleyerek çalışma başlattı. Polis ekipleri, 21 Şubat Perşembe günü çiftiliğe ve 2 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonlarda ekipler A.S. (38) ve Afganistan uyruklu S.R.'yi (26) yakalayarak gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda polis ekipleri kayıp olarak aranan H.H.K isimli kız çocuğunu kurtardı. Gözaltına alınan A.S ve yabancı uyruklu S.R.'nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Adreslere yapılan operasyonlar polis kameralarına da yansıdı. Operasyon sırasında kız çocuğunun ve bir şüphelinin evden çıkarılması görüldü.

Dehşet çiftliğinde 1 tutuklama

Ataşehir'de  yurttan kaçan bazı kız çocuklarını çiftlikte alıkoyup, zorla cinsel istismar ederek görüntülerini kaydeden A.S. tutuklandı.

İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Heybe sokakta bulunan bir çiftlikte yurttan kaçan yaşı küçük 6 kız çocuğun alıkonulduğu, zorla cinsel istismar edilerek görüntülerinin kaydedildiğiyle ilgili düzenlediği operasyonda 2 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorguları tamamlanan A.S. (38) ve Afganistan uyruklu S.R. (26) Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. A.S.,  tutuklanarak cezaevine gönderilirken yabancı uyruklu S.R. ise serbest bırakıldı.  


Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 25.02.2018 17:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37