Zirveye çıkan alternatif yol asfaltlandı

Zirveye çıkan alternatif yol asfaltlandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Kasım 2019 Pazar 19:39
Zirveye çıkan alternatif yol asfaltlandı

 

Kartepe ilçesi Pazarçayırı Mahallesi’nden, Kartepe zirvesine çıkan alternatif yolun bin 400 metresine asfalt serimi yapıldı.

Anayol ve caddeleri onarım ve yenileme yaparak vatandaşların hizmetine sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alternatif yolları da konforlu hale getiriyor. Kartepe ilçesi Pazarçayırı Mahallesi’nden Kartepe zirvesine çıkan alternatif yolun bin 400 metre asfaltsız kısmında, Fen İşleri Daire Başkanlığı asfalt serimi gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen çalışma ile yolun konforu arttırılmış oldu.

2 BİN 400 TON ASFALT SERİLDİ

Vatandaşların alternatif yolda daha konforlu seyahat edebilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pazarçayırı Mahallesi’nden Kartepe Zirvesine çıkan yolun bin 400 metresindeki asfaltsız kısma 2 bin 400 ton asfalt serdi. Asfaltlama öncesinde yola 3 bin 500 ton PMT serimi yapıldı. Fen İşleri Daire Başkanlığı daha önceden yolun diğer kısımlarını da asfaltlamıştı.

KIŞ SEZONUNDA ALTERNATİF 
YOLLAR ÖNEM KAZANIYOR

Kocaeli ve çevre illerden gelen vatandaşların sıklıkla tercih nedeni olan Kartepe’de yaşanan yoğunluk nedeniyle zirveye uzanan diğer alternatif yollar önem kazanıyor. Kartepe ilçesi Pazarçayırı Mahallesi’nden zirveye uzanan alternatif yolun asfaltlanması ile vatandaşların daha konforlu seyahat etmesi sağlanacak.   

Son Güncelleme: 03.11.2019 19:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37