banner55

Okumayan , düşünmeyen ,üretmeyen ,davasının felsefesini bilmeyen yaşamayan ,konuştukları farklı,yaptıkları ve yaşadıkları farklı insanların dava adamlığı afakidir,gerçekçilikten uzaktır.

Türk İslam Ülküsünü okumadan ,anlamadan herhangi bir başka neden için Ülkücüyüm diyen insanlar bu davaya hep zarar vermişlerdir,vermeye de devam etmektedirler.

Herkes Ülkücü olamaz. Ocağa ve partiye her adımını atan Ülkücü değildir.

Ülkücülüğün temel felsefesini yaşayanlar ,düşünce,hareket,söylemleri farklı olmayanlar Ülkücü olabilir.
*
Kendi dar kalıpları içinden çıkamayıp, makam mevki için başkalarını sürekli suçlayan ,aşağılayan insanlar özellikle kindar insanlar bu davanın önünü hep tıkamıştırlar.

Kendilerinden başkalarını dava adamı kabul etmeyenler , kendilerine biat edildiği zaman iyi,edilmediği zaman hain suçlaması yapanlar ,sürekli yalnızlaşmaya mahkümdurlar.

Zamanla tek başlarına yada çevrelerindeki boş insanlardan oluşan küçük gruplara yat yat,kalk kalk demekten başka hiç bir işe yaramazlar. 
*
Ülkücü davasını okumalı ,bilmeli, vatan ve milletini sevmeli ,korumalı, gerektiğinde çekinmeden her fedekarlığı yapmalıdır...

Ülkücü ; Türk Milleti'nin inançlarını , milli ve manevi değerlerini yaşayan ve bu değerlere sahip çıkandır. Ezan okunurken caminin ters tarafına gidenler , boş boş zaman geçirenler ,ezan okunduğunda duymamazlıktan gelenler durumlarını gözden geçirmelidirler... 
*
Teşkilata hasbelkader çeşitli nedenlerle veya bir akrabası veya arkadaşına desdek vermek için gidip gelenler ,Türk İslam Ülküsü davasını okuyup ,bilip milli ve manevi değerlerimizi yaşamadıkları sürece Ülkücü sayılmazlar.

Bu tür insanların var ve yok oluş eğilimleri de çok kaygandır. Eğitimlerle bu tür insanlar davaya kazandırılabilirler. Her zaman her yerde eğitim şarttır.

*
Birinci planda okunması gereken kitaplar: Sancı, Milli doktrin 9 ışık,Sosyalizm,Nutuk,Kur'an-ı Kerim ve meali,Güneydoğu Raporu, Türkiye'nin meseleleri,Türk İslam Ülküsü Serisi,Türkçülüğün esasları,Ülkücüye Notlar, Marksizm Leninizm ve Tenkidi ,Türk Cihan Hakimiyeti Mefküresi,İslam öncesi Türk tarihi ve töresini ve köklerimizi bilmek ve öğrenmek açısından;Bozkurtların ölümü,Bozkurtlar diriliyorPrf Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu Eserleri, vb eserleri okumak gereklidir...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37