banner55

Darıca, Yavuz Seçkin'le yeni sezonu açtı

Darıca, kültür ve sanat etkinliklerine doyacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Eylül 2016 Çarşamba 14:07
Darıca, Yavuz Seçkin'le yeni sezonu açtı
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi üç aylık aranın ardından Radyo TV programcısı ve oyuncu Yavuz Seçkin’in tek kişilik gösterisiyle yeni sezona merhaba dedi.
 
Birbirinden eğlenceli skeçlerin yer aldığı stand-up gösterisiyle Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde Darıcalarla buluşan Yavuz Seçkin,  Galip Derviş, Oğlum Bak Git, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Avrupa Yakası ve Hastayım Doktor gibi sinema ve dizilerle tanınıyor.

Stand-up gösterisinin ardından Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kendisini sevenleriyle buluşturan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür eden Seçkin, programın ardından hayranlarını kırmayarak teker teker fotoğraf çektirirken, Darıca Belediyesi Başkan Vekili Mustafa İltekin kendisine çiçek takdim etti.
 
DARICA KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNE DOYACAK
 
Radyo TV programcısı ve oyuncu Yavuz Seçkin’in tek kişilik gösterisiyle yeni sezona başlayan Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde sanatseverleri birbirinden güzel programlar bekliyor.  İletişim ve Psikoloji Uzmanı Doğan Cüceloğlu’nun söyleşisi,Gazeteci Yazar Turgay Güler’in “15 Temmuz Dünya Yeniden Şekilleniyor” isimli söyleşisi,Aşk Bu Mu isimli Tiyatro Gösterisi, Gazeteci Melih Altınok ve Savcı Sayan’ın katılacağı “Gündem Siyaset “ isimli söyleşi.çocuk tiyatroları ve sinemaları ile değişik programlar yeni dönemde Darıca’lı sanatseverlerin beğenisine sunulacak. 
Son Güncelleme: 21.09.2016 22:11
Anahtar Kelimeler:
Koçtaş
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37