banner55

Darıca'da perde açılıyor

Açılışı Yavuz Seçkin yapıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Eylül 2016 Pazartesi 12:29
Darıca'da perde açılıyor
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi 3 aylık aranın ardından yeni sezona birbirinden güzel programlarla merhaba diyor.

2015 yılı ekim ayında hizmete açılan Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, ilçedeki kültürel ve sanatsal faaliyetlerin merkezi haline gelirken, yeni sezonda da tiyatro, sinema,stand-up, söyleşi, konser vb. etkinliklerle, ilçenin kültürel hayatına katkı sunacak.

KARABACAK’TAN ETKİNLİKLERE DAVET

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,tüm bölge halkını Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yapılacak olan etkinliklere davet ederken , "Siz değerli halkımızın teveccühüyle Darıca’da üçüncü hizmet dönemimizi yaşamaktayız.Bu süreçte ilçemizde bir çok önemli projeyi hep birlikte hayata geçirdik.

En önemli projelerimizden birisi olan Kültür Merkezi’nin açılmasıyla birlikte Darıcamız artık sadece yaz aylarında değil yıl boyunca sosyal ve kültürel aktivitelerin merkezi haline gelirken, sizlerin programlara gösterdiği ilgi ve alaka bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.Sizlerin beğenisi bizlere yeni projeler noktasında güç ve destek veriyor.Her geçen gün daha kaliteli programlarda sizlerle buluşmak temennisiyle, iyi seyirler diliyorum.

AÇILIŞI YAVUZ SEÇKİN YAPIYOR

Üç aylık aranın ardından Adnan Menderes Kültür Merkezi yeni sezonun açılış programında ülkemizin ünlü komedyenlerinden Yavuz Seçkin’i ağırlayacak. 20 Eylül Salı günü saat 20:30’da başlayacak olan tek kişilik gösteride ünlü komedyen Yavuz Seçkin Darıcalı hayranlarıyla buluşacak. 
Son Güncelleme: 19.09.2016 16:32
Anahtar Kelimeler:
YangınİnegölIşçi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37