Dilovası’nda Halk Eğitim sergisi açıldı

Yıl sonu sergisi Tavşancıl'da açıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Mayıs 2016 Perşembe 23:24
Dilovası’nda Halk Eğitim sergisi açıldı
Dilovası Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan yıl sonu sergisi Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar tarafından Tavşancıl’daki Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonu’nda açıldı.

Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu sergisine Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar, Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Akif Avşar, mahalle muhtarı Kenan Keleş ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılış töreninde bir yıl boyunca kurslardan faydalanan kadınlara da mezuniyet belgeleri verildi.  Eğitimin çağı ve zamanının bulunmadığını, her dönem her yaşta eğitimin gerekli olduğunu kaydeden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Kurslarımız aynı zamanda kültürümüzün, tarihimizin önemli çizgilerini ve renklerini yeni yetişen nesile aktarma aracı oluyor. El emeği göz nuru eserler bir sonraki nesile ancak bu kurslar sayesinde kalıyor. Açılan kursların amacı sadece insanlara belge vermek değil, üretken toplum oluşturmakla aile bütçelerini katkıda bulunmaktır” dedi.

Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar ve diğer protokol üyeleri daha sonra sergiyi gezerek kursiyerlerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldılar.  

 
Son Güncelleme: 27.05.2016 00:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37