Kurt Cobain'in kayıp düeti bulundu

Nirvana grubunun efsanevi şarkıcısı ve gitaristi Kurt Cobain'in, eşi Courtney Love ile seslendirdiği bir aşk şarkısı bulundu.

24 Nisan 2012 Salı 14:35
Kurt Cobain'in kayıp düeti bulundu

Müzikseverler arasında heyecanla karşılanan şarkı, Love'ın Hole grubunun davulcusu Patty Schemel ve 1990'larda Seattle'daki müzik ortamı ile ilgili "Hit So Hard: The Life And Near Death Story Of Patty Schemel" adlı belgesel filmin yapımı sırasında ortaya çıktı.

P. David Ebersole'un yönettiği belgeselden alınan "Stinking Of You" adlı şarkının klibinde Cobain, akustik gitar çalan eşi Love'a eşlik ediyor. Klipte, çiftin o sıralar bebek olan kızları Frances Bean ve evlerinden görüntüler de yer alıyor.

Hole'un eski gitaristi Eric Erlandson birkaç gün önce "Letters to Kurt" adlı kitabının yayımlanması dolayısıyla TV-Fuse kanalına yaptığı açıklamada, Cobain'in ölümünden önce bir solo albüm üzerinde çalıştığını belirtmişti.

"Kayıp Kuşağın Sözcüsü" olarak tanınan Cobain, 8 Nisan 1994'de 27 yaşında Seattle'daki evinde kendisini vurarak intihar etmişti.

Cobain ve bas gitarist Krist Novoselic'in 1987 yılında kurdukları Nirvana, ilk albümü "Bleach"i 1989'da çıkarmıştı. 1991'de yayımladıkları ikinci albümleri "Nevermind"daki "Smells Like Teen Spirit" şarkılarıyla büyük ün kazanan Nirvana, ABD'de 25 milyon, dünya çapında ise 75 milyon albüm satışına ulaşmıştı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

Son Güncelleme: 24.04.2012 14:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37