banner55

Böcek ve haşereler ilaçlanıyor

Böcek ve haşereler ilaçlanıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Ağustos 2019 Pazartesi 20:12
Böcek ve haşereler ilaçlanıyor

 

İzmit Belediyesi vatandaşlardan ve kurumlardan gelen taleplere göre böcek ve haşerelerin temizlenmesi için ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

İzmit Belediyesi Sağlık Birimi ekipleri vatandaşların ve kurumların taleplerine anında müdahale etmeye devam ediyor. Son olarak İzmit Kaymakamlığı İzmit İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün arşiv odası ve Akpınar TOKİ Konutları’nda ikamet eden Elif Kocaağa’nın evi gelen talep üzerine böcek ve haşerelere karşı ilaçlandı.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

İzmit İlçe Nüfus Müdürlüğü arşiv odasında çalışan personel Emre Dursun, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ederek, “Müdürlüğümüzün arşiv odasında bir süredir böcek ve haşerelerden dolayı sıkıntı yaşıyorduk. İzmit Belediye yetkilileri çağrımıza duyarsız kalmayarak ilaçlama işlemi gerçekleştirdiler. Teşekkür ediyorum” dedi. 

İZMİT BELEDİYESİ İMDADIMIZA YETİŞTİ

Akpınar TOKİ Konutları’nda ikamet eden Elif Kocaağa ise “İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e çok teşekkür ediyorum. Belediye ekiplerimiz talebimize anında cevap vererek evimi ilaçladı. Kısacası İzmit Belediyesi imdadımıza yetişti” ifadelerinde bulundu.
 
Vatandaşlardan gelen her türlü talebe en hızlı şekilde cevap vermek için çalıştıklarını belirten belediye yetkilileri, ilaçlamayla ilgili taleplerini belediyenin Beyaz Masa, whatsap iletişim hattı ve belediye telefonları aracılığıyla istek ve şikayetlerini bildirebileceklerini kaydettiler. 


Son Güncelleme: 19.08.2019 20:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37