banner55

Darıca Farabi'de hasta memnuniyeti için toplandılar

Darıca Farabi'de hasta memnuniyeti için toplandılar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Haziran 2018 Cuma 10:39
 Darıca Farabi'de hasta memnuniyeti için toplandılar


Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş ikincisi gerçekleştirilen personel günleri münasebetiyle hastane de görev yapan veri hazırlama personeli ile fikir alış verişi yapmak amacıyla bir araya geldi.

Çalışanların güvenli ve huzurlu bir ortamda çalışmasının büyük önem arz ettiğini ifade eden Başhekim Güneş, vatandaşların da verilen hizmetten memnun kalması için "Hep birlikte çözümler üretmeliyiz. İşini severek ve içinden gelerek yapanlar her zaman kaliteli işler yapmış ve topluma daha faydalı olmuşlardır. Bu sebeple işimize sımsıkı sarılmalı ve hastalarımızın memnun ayrılmasını sağlamalıyız. Tüm hastane çalışanları olarak bizlerden beklenen sadece hastalarımızın iş ve işlemlerini halletmek değil, onların sesine kulak vermek, empati yapmak, onları dinlemek ve yardımcı olabilmektir" dedi.

PERSONELİN ÖNERİLERİ ALINDI

Sohbet toplantısında, personelin istek ve taleplerini içeren görüş alışverişinde bulunuldu. Sıkıntılar, çalışma şartlarındaki fiziki problemler, zorluklar gibi birçok görüş ve öneriler çalışan personelin duygu ve düşünceleriyle değerlendirildi.

MEMNUNİYETLE KARŞILANDI 

Motivasyonlarına önemli bir katkı sağlayan bu görüşmeden memnun kaldıklarını belirten hastane personeli, yaşadıkları problemlerinin yetkili kişi olarak dinlemesinin memnuniyetle karşıladıklarını ve Başhekim Mustafa Güneş'e teşekkür ettiklerini dile getirdiler. 


Son Güncelleme: 29.06.2018 13:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37