banner55

Darıca’da, Ramazan öncesi denetimler arttı

Darıca’da, Ramazan öncesi denetimler arttı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Nisan 2019 Salı 12:49
 Darıca’da, Ramazan öncesi denetimler arttı
Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ramazan ayı öncesi halkın sağlığını doğrudan ilgilendiren fırın ve pastanelerin imalathanelerindeki denetimlerini artırdı.

 Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ramazan ayı öncesinde özellikle halkın sağlığını doğrudan ilgilendiren fırın ve pastanelerin imalathanelerindeki denetimlerini artırırken, ekipler işyeri ve personel temizliği başta olmak üzere ürünlerin gramajları, etiket fiyatları, yerli üretim logosunun olup olmadığı  ve imalatta kullanılan malzemelerin sağlıklı olup olmadıklarını denetleyerek, kurallara uymayan işyerlerine gerekli cezai müeyyideleri uyguluyorlar. 
 
 RAMAZAN AYI BOYUNCA DENETİMLER SÜRECEK

Yetkililer ramazan ayı boyunca gıda üretimi yapan firmalar ve fırınlar başta olmak üzere halkın hijyenik şartlara uygun gıda tüketimi sağlanması için denetimlerin aralıksız bir şekilde devam edeceğini ifade ettiler. Özellikle ramazan aylarında halkın büyük rağbet gösterdiği ramazan pidelerinin gramajları ve fiyatları konusundaki spekülasyonlara son vermek amacıyla ekipler Ramazan ayı boyunca denetim yapacak. 

Son Güncelleme: 30.04.2019 12:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37