banner55

Darıca'da tüp bebek tedavisi semineri

Darıca'da tüp bebek tedavisi semineri

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Ocak 2017 Salı 12:41
Darıca'da tüp bebek tedavisi semineri


Darıca Belediyesi ve Darıca Kent Konseyi’nin birlikte düzenlediği Tüp Bebek Tedavisi bilgilendirme semineri Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Dr.Hakan Özörnek’in verdiği eğitim seminerine çocuk sahibi olmak isteyen ailelerin ilgisi yoğun oldu.

Tüp bebek tedavisinde yapılan çalışmalar hakkında ailelere bilgilendirmelerde bulunan Dr.Hakan Özörnek, günümüzde tüp bebek tedavisinin tamamen hastaya özel olarak uygulandığını ifade ederken, başta doğal yöntemler olmak üzere bir çok yeni yöntem geliştirildiğini söyledi. 

Dr.Hakan Özörnek, "Öncelikle burada sizlerle buluşmamıza vesile olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a ve kıymetli ekibine teşekkür ediyorum. Bu gün burada buluşma amacımız tüp bebek tedavisinde tıbbın geldiği son noktayı sizlerle paylaşmaktır.

Gelişen teknoloji pek çok konuda hastalara yardımcı olmakla beraber hastalarımızın gebelik şanslarını arttırmaktadır. 13 yıldır kısırlık tanı ve tedavisinde Dünya’da başarısı kanıtlanmış en son teknoloji ve bilgi birikimimizi kıymetli hastalarımızın hizmetine sunuyoruz" diyerek tüp bebek tedavisi ile ilgili bilgiler aktardı.

Programa katılan iki aile çekilişle ücretsiz tüp bebek tedavisi hizmeti kazanırken, isteyen ailelere de yüzde kırka kadar indirim sağlandı. 
Son Güncelleme: 17.01.2017 12:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37