Farabi'de öz değerlendirme açılış toplantısı yapıldı

Farabi'de öz değerlendirme açılış toplantısı yapıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Nisan 2018 Pazartesi 21:44
 Farabi'de öz değerlendirme açılış toplantısı yapıldı


Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde kaliteli sağlık hizmeti verebilmek amacıyla Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş başkanlığında, Kalite Yönetim Direktörü İkbaliye Zaferin'in sunumuyla  Hastane Yönetim Kadrosu ve bölüm sorumlularının katılımıyla öz değerlendirme açılış toplantısı yapıldı.

Söz konusu öz değerlendirme açılış toplantısında Sağlıkta Kalite Standartları kapsamında tüm hastanenin işleyişin gözden geçirilmesi, eksikliklerin belirlenmesi ve bu eksikliklerin giderilmesi konusunda ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği hakkında birim sorumluları ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, bölüm bazında  gösterge hedefleri, öz değerlendirme ve analiz sonuçları değerlendirilerek düzeltici ve önleyici faaliyetlerin başlatılması için kararlar alındı.

Toplantıda söz alan Başhekim Güneş, "Sağlıkta Kalite Çalışmaları hem hasta, hem de çalışan güvenliği ve memnuniyeti açısından çok önemlidir. Bu gibi toplantıların hastanemiz birimleri arasındaki koordinasyon ve işbirliğini daha da arttırarak, karşılıklı iletişimin güçlenmesini ve belirlenen eksiklikler için daha hızlı bir çözüm yoluna gidilmesini  sağlamaktadır" dedi.


Son Güncelleme: 16.04.2018 21:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37