Fatih Devlet Hastanesi ortada kaldı

Fatih Devlet Hastanesi ortada kaldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Temmuz 2019 Perşembe 13:01
 Fatih Devlet Hastanesi ortada kaldı

Fatih Devlet Hastanesi'nin klimalarının çıkardığı yüksek seviyeli gürültü mahalleliyi canından bezdirdi.

Yaklaşık 1 yıldır gürültüden psikolojilerinin bozulduğunu belirten vatandaşlar şunları söylediler:

Fatih Devleti'nin klima sistemi hala çözülmedi. Çözülmediği gibi iş ortada kaldı. Hastaneden bir yetkili klima sistemini Gebze Ticaret Odası'nın yapacağını söyledi. Gebze Ticaret Odası ise bize böyle bir talep gelmedi dedi. Ortada beceriksizlik, vurdumduymazlık var. Ne sağlık İl Müdürlüğü, ne başhekimlik kimse umursamıyor. 

Ama olay çok yüksek rahatsız edici bir durumda. Acayip bir gürültü var mahalle olarak uyuyamıyoruz. Uyuyacağımız zaman kulağımıza kulaklık takmak zorunda kalıyoruz. 

Yaptığımız şikayetler sonucu Çevre Bakanlığı'ndan gelmişler ve çok yüksek bir ses düzeyi var acil tedbir alınmalı demişler. Gebze Kaymakamlığı, Gebze Belediyesi tutanak tutmuş. Ama çözüm yok. Bu gürültüden en az 2 mahalle etkileniyor. 

CİMER'e, BİMER'e, Gebze Kaymakamlığı'na imza toplayıp göndermemize rağmen maalesef çözüm bulunamıyor. Mahalleli olarak hızlı bir şekilde Fatih Devlet Hastanesi'nin ses yalıtımının yapılması lazım. Ses yalıtımı yapılmıyacaksa o zaman klima sistemini çalıştırmasınlar. Mahallelerde oturan herkes rahatsız. 1 yıldır bu gürültü devam ediyor ve çözülemiyor.  
Son Güncelleme: 05.07.2019 10:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37