banner55

Fırınlara sıkı denetim

Fırınlara sıkı denetim

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Ağustos 2019 Pazartesi 15:32
Fırınlara sıkı denetim

 

İzmit Belediyesi, halk sağlığını ve vatandaşın hakkını korumak için denetimlerini büyük titizlikle sürdürüyor.  Denetimlerin aralıksız süründürüldüğünü belirten belediye yetkilileri  "Her zaman önceliğimiz halkımızın sağlığının ve haklarının korunmasıdır" dedi.

Belediyenin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü yetkilileri tarafından İzmit’te bulunan ekmek fırınlarını denetlendi. Denetimlerde hijyen kuralları, ekmek gramajları, fiyat tarifesi, genel temizlik ve benzeri hususlar kontrol edilirken fırınların genel durumunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

BAŞKAN HÜRRİYET ÇOK HASSAS

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hijyen, temizlik ve ekmek gramajları konusunda oldukça hassas olduğunu ifade eden belediye yetkilileri, “Denetimlerimiz kentin dört bir yanında 24 saat boyunca devam edecektir. Yapılan denetimlerde esnaflara ekmek satarken eldiven giymelerini, ekmeklerini kapalı dolaplarda bulundurmalarını ve hijyene büyük önem vermelerini hatırlatıyoruz” ifadelerinde bulundu.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Denetimlerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmamasının kendilerini mutlu ettiğini belirten belediye yetkilileri, “İzmitli esnafların duyarlılığı bizleri memnun etmektedir. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde ekmek ve ekmek ürünleri tüketmesini sağlamak için denetimlere devam edilecektir” denildi.

Son Güncelleme: 19.08.2019 15:34
Anahtar Kelimeler:
Fırınlara Sıkı Denetim
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37