banner55

Gebze Konak Hastanesi A Grubu bir hastane

Gebze Konak Hastanesi A Grubu bir hastane

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Aralık 2017 Pazartesi 12:02
   Gebze Konak Hastanesi A Grubu bir hastane
Konak Hastaneleri Gebze'nin yeni Genel Müdürü Dr.Göksel Ensari basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltılı toplantıda, Gebze Konak Hastanesi'nin hedeflerini anlattı.

Hastanede 1.5 aydır görev yaptığını belirten Ensari şunları söyledi:

Gebze Konak Hastanesi'nde 1.5 aydan beri görev yapmaktayım. 1965 mardin doğumluyum. Ortaokul, lise tahsilimi Ankara'da yaptım. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum. Sırasıyla Amasya, Gazi Antep, İzmir'de çalıştım. İzmir'de İl Sağlık Müdürlüğü yaptım. Daha sonra özel sektöre geçtim ve kendi kurduğum hastanede çalıştım. Van!da Medical Park Hastanesi başhekimi oldum. İzmir'de Medical Park Hastanesi Genel Müdür Yardımcılığı yaptım. Burada özellikle sağlık turizmini çok geliştirdik. Yurt dışından özel uçaklarla gelen hastaları tedavi ettik. Uşak'ta da Genel Müdür olarak görev yaptıktan sonra İzmit Medical Park Hastanesi'nden sonra Konak Hastanesi'ne geçtim.

Gebze Konak Hastanesi'nde Başhekim ve Genel Müdür olarak çalışacağım. Hastanemiz çok klas bir hastane. Burada daha kurumsal hizmet vermek istiyoruz. Biz daha önce Sakarya, İzmit, Gölcük ve Gebze hastaneler gurubu olarak çalışırken, konsept değişti ve her hastane artık kendi başına müstakil olarak çalışacak. 

Gebze'de inşallah farkındalık yaratacağız. Gebze gündüz nüfusu fazla olan, çok hareketli bir kent. Biz de burada görev yaparken çok hızlı olmak zorundayız. Kaliteli hizmet vermek istiyoruz. Okan Üniversitesi ile beraber çalışacağız. Okan Üniversitesi'nden çok değerli hocalarımızı buraya getireceğiz. Sağlık çok önemli. Sabiha Gökçen Havaalanı'na çok yakınız. Bundan faydalanmamız lazım. Yurt dışından uçaklarla hasta getireceğiz.  Dünya'da yapılması çok zor ameliyatların Gebze Konak Hastanesi'nde yapıldığını ve insanların sağlığına kavuştuğunu biliyorum. Yeterli donanımız, alanımız ve kadromuz var. 
Son Güncelleme: 11.12.2017 12:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37