Her yönüyle 'Kadın' olmak konuşuldu

Her yönüyle 'Kadın' olmak konuşuldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Nisan 2018 Salı 11:00
Her yönüyle 'Kadın' olmak konuşuldu
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ve Lotus Gebe her ayın son Cumartesi günü olduğu gibi bu ay da güzel bir etkinlik gerçekleştirdi. Her yönüyle kadın olmanın zorlukları ve keyifli yönlerinden bahsedildi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. İnci Çavuşoğlu'nun kurucusu ve yöneticisi olduğu Lotus Gebe ile VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin ortaklaşa düzenlediği 'İş Hayatında, Ev Hayatında Her Yönüyle Kadın Olmak' konulu söyleşi hastanenin seminer salonunda gerçekleşti. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği söyleşinin moderatörlüğünü Op. Dr. yaptı.
 
Op.Dr. Çavuşoğlu 'Gebelik, cinsellik ve vajinusmus' konularında kadınları bilgilendirdi. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Uzman Klinik Psikolog Sena Çilingir, çalışan kadında tükenmişlik bulguları, postpartum depresyon ve cinsel işlev bozukluklarına değindi. Psk. Çilingir kadının önce kendini değerli hissetmesi gerektiğinin altını çizdi. 

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Emin Hakverdi de, genital estetik, gebelik, menopoz dönemi ve kadın sağlığı hakkında pek çok konuya değindi. 

Misafir konuşmacı Okuma Sanatı Kulübü Yöneticisi Tülay Yanıkoğlu Yazıcı ise 'Çalışma hayatı ve annelik' üzerine kendi tecrübe ve zorlandığı noktalara örnekler verdi. Katılımcılar merak ettikleri soruların cevaplarını bizzat uzmanlarından dinleme fırsatı yakalamış oldu.  


Son Güncelleme: 03.04.2018 11:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37