Kocaeli AFAD, Medical Park Gebze Hastanesi'nde

Kocaeli AFAD, Medical Park Gebze Hastanesi'nde

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Temmuz 2017 Perşembe 16:49
Kocaeli AFAD, Medical Park Gebze Hastanesi'nde

Deneyimli, başarılı hekim kadrosuyla, tıbbi altyapısıyla Gebze’de yaklaşık 7 yıldır hizmet veren Medical Park Gebze Hastanesi, çalışanlarıyla Kocaeli AFAD’ın Arama Kurtarma Eğitimi’nde buluştu.

Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) çalışanları; Teknisyen Hüseyin Çakırca, Arama Kurtarma Teknisyeni Halil İbrahim Kılınç ve Enformasyon Memuru Bekir Laz ile 6 Temmuz 2017 tarihinde hastanenin eğitim salonunda buluştu. 

Kocaeli AFAD ekibi gün boyunca katılımcılara acil durumlarda kullanılacak ekipmanları tanıttılar. Bu ekipmanların nerede, ne zaman ve ne şekilde kullanılabilecekleri hakkında detaylı örnekler verdiler. Güvenlik ve riskler konusuna da değinen eğitmenler; fotoğraf ve videolarla sunumlarını desteklediler.

Yöntemler, enkaza giriş, müdahale, çıkartma ve işaretlemenin anlatıldığı eğitim sonunda uygulamalı olarak düğüm ve bağlama eğitimleri de verildi. Kocaeli AFAD çalışanların sorularını da yanıtladı.

Medical Park Gebze Hastanesi acil durumlarda görevli personeli ve çalışanları eğitimin ilk bölümünün ardından Kocaeli AFAD ekibi ile hastane bahçesinde eğitime devam etti. Hastane çalışanları AFAD’ın aracını incelediler. 

Eğitmenler araçtaki ekipmanlardan ve karşılaştıkları zor olaylardan bahsetti. Yine uygulamalı olarak devam eden eğitimin sonunda çalışanlar Kocaeli AFAD ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Arkın Arpınar ve İnsan Kaynakları Uzmanı Leyla Ceylan Medical Park Gebze Hastanesi çalışanları adına AFAD ekibine teşekkürlerini sundu. 


Son Güncelleme: 06.07.2017 16:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37