Konak Hastaneleri, Türk Harb-İş ile indirim protokolü imzaladı

İzmit, Gebze ve Adapazarı'nda geçerli olacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Mayıs 2016 Cuma 23:44
Konak Hastaneleri, Türk Harb-İş ile indirim protokolü imzaladı
Konak Hastaneleri, İzmit, Gebze ve Adapazarı’nda yaklaşık 6 bin üyesi bulunan Türk Harb-İş Sendikası ile yaptığı indirim protokolü ile sendika üyeleri ve birinci derece yakınlarının özel sağlık indirimlerinden yararlanmasını sağladı. 

Konak Hastaneleri, Türk Harb-İş Sendikası ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Sendika üyeleri ve birinci derece yakınları, 31.12.2016 tarihine kadar Konak Hastaneleri İzmit, Konak Hastaneleri Gebze, Adapazarı Konak Tıp Merkezi’nde alacakları sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilecekler.

Protokol imza töreninde, Türk Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız , Mali İşler Sekreteri Nusret Subaşı ile Konak Hastanesi İzmit İdari Hizmetler Koordinatörü Özlem Altıntaş Kuyruklu ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Sorumlusu Hazan Taştaner  hazır bulundu.

Türk Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Yıldız törende yaptığı kısa konuşmada Konak Hastaneleri ile yaptıkları anlaşmadan mutluluk duyduklarını ifade ederek “Sağlık için Varız” felsefesiyle hareket eden Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu ve çalışanlarına teşekkür etti. 


ÖZEL KONAK HASTANELERİ HAKKINDA

1995 yılında İzmit'te kurulan Konak Hastaneleri, sahip olduğu seçkin kadrosu ile dünya standartlarında hizmet veren A Sınıfı bir hastanedir. Yatırımlarını günden güne genişleten Konak Hastaneleri 2013 yılında bünyesine kattığı Gebze Tıp Merkezi'ni 2015 yılında A Sınıf hastane olarak hizmete aldı. 2014 yılında hizmete giren Gölcük Aile Konak Hastanesi ile yapmış olduğu aynı yıl Adapazarı'nda bünyesine kattığı Konak Tıp Merkezi ile 2016 yılında 4. büyük hastanesinin açılışı için hazırlanmaktadır.

Bina yatırımlarının yanı sıra hasta odaklı yaklaşımı, seçkin hekim kadrosu, sağlık personeli, tıbbi altyapısı, teknolojisi ve hizmet kalitesi ile yenilikler getiren Konak Hastaneleri 128 Kesit BT Koroner (Sanal) Anjiyo, Kolon Hidroterapi, Kardiyak Rehabilitasyon, Uyku Laboratuvarı,  gibi hizmetleri de verebilmektedir. Kocaeli'nin ilk özel Tüp Bebek Ünitesi ile sağlığın daima yanında olmaya devam ediyor. 



Son Güncelleme: 14.05.2016 12:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37