Konuşabilmesi için kampanya başlatıldı

Konuşabilmesi için kampanya başlatıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ekim 2017 Çarşamba 16:53
Konuşabilmesi için kampanya başlatıldı


 
KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde, 17 yaşındaki Cafer Teyyar Yolcu'nun konuşabilmesi için terapi görmesi gerekiyor. Körfez Kaymakamlığı'nın izni ile gencin terapi görebilmesi için gerekli paranın toplanılması amacıyla kampanya başlatıldı.

Körfez Kuzey Mahallesi Üzüm Sokak'ta Yolcu çiftinin 4 çocuğundan biri olan Cafer Teyyar Yolcu, doğuştan konuşamıyor. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Cafer Teyyar Yolcu'nun konuşabilmesi için terapi görmesi gerekiyor. Aylık 5 bin TL'yi bulduğu belirtilen terapi masrafları için ailenin başvurusu üzerine Körfez Kaymakamlığı 3 ay yardım toplama izni verdi. Ayşe Yolcu yaklaşık 1,5 yıllık terapi masraflarını devletin karşılamadığını, aylık 5 bin TL'lik terapi masrafını karşılayacak maddi güçlerinin olmadığını belirtti.

Ayşe Yolcu kendilerine yardımcı olunmasını isteyerek, "Çocuğumuzun acilen tedavi edilmesi gerekiyor. Belli bir yaş sınırına gelince tedavisi yokmuş. Maddi gücümüz yok. Çok zor durumdayız. Hayırsever insanların desteğine ihtiyacımız bulunmakta. Devletimiz 3 aylık yardım toplama imkanı verdi. Çocuğumuz şu anda hastanede yatıyor. Eğer zamanında bu tedavi olmazsa oğlumuz bir daha hiç konuşamayacak" dedi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 25.10.2017 16:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37