banner55

Okan Sağlık Grubu'ndan Enflasyonla topyekün mücadeleye tam destek

Okan Sağlık Grubu'ndan Enflasyonla topyekün mücadeleye tam destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Ekim 2018 Cuma 19:26
Okan Sağlık Grubu'ndan Enflasyonla topyekün mücadeleye tam destek


Enflasyonla Topyekün Mücadele'ye İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi ve İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hastanesi’nden tam destek geldi.

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi ve İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hastanesi olarak, ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zorlu süreçte, Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'na tam destek veriyoruz diyen  Okan Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Can Özkan Okan şunları söyledi:

Devletimiz ve halkımızın her zaman yanında olma bilincini taşıyarak hizmet sunduğumuz Okan Sağlık Kuruluşlarımızda alınan sağlık hizmetlerinde yüzde 10 indirim uygulama gidiyoruz.

Enflasyonla mücadele, ancak özel sektörün ve kamunun birlikte hareket etmesi ile amacına ulaşır. Okan Sağlık Grubu olarak biz de, Hazine ve Maliye Bakanımız sayın Berat Albayrak’ın teşvikleriyle hayata geçirilen Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’na destek verme kararı aldık. 

Bünyemizde bulunan; İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Tuzla-Acıbadem, İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hastanesi Tuzla-Mecidiyeköy’de geçerli olmak üzere sağlık hizmetlerimizde yılsonuna kadar yüzde 10 indirime giderek üzerimize düşeni yapacağız.

HALKIMIZIN YANINDA OLMAK EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ!

Açıldığımız günden itibaren, etik ilkelerimiz; alanında uzman akademik kadromuz, dinamik ekibimiz ve son teknoloji cihazlarımız ile birleştirerek dünya standartlarında kaliteli, güvenilebilir, eşit ve hakkaniyetli bir sağlık hizmeti sunmaktır. 

İlk günden itibaren insani değerleri önemseyerek, hasta sağlığı ve güvenliğine önem veriyoruz. Programa destek olan ilk sağlık kuruşu olarak, milletimizin menfaatine olan her türlü kararın destekçisi olmak, bizim vazifemiz. Bu nedenle, enflasyonla topyekün mücadelede biz de varız.  


Son Güncelleme: 15.10.2018 10:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37