banner55

Şifa Tıp Merkezi 'Engelliler için biz de varız' dedi

Şifa Tıp Merkezi 'Engelliler için biz de varız' dedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Ağustos 2017 Cumartesi 13:44
Şifa Tıp Merkezi 'Engelliler için biz de varız' dedi
Gebze bölgesinin Güzide Tıp Merkezleri’nden birisi olan Gebze Şifa Tıp Merkezi sosyal proje kapsamında ‘İyilik Kervanı Derneği ile engelliler için biz de varız’ dediler. 

Gebze Eskihisar'da faaliyet gösteren Hisar Tepe Resturant’ ta kahvaltıda bir araya gelen Şifa Tıp Merkezi ve İyilik Kervanı Derneği engelliler için ne gibi çalışmalar yapabileceklerini konuştular. 
Gebze Şifa Tıp Merkezi Müdürü Aslı Yılmaz, Müdür Yardımcısı Sevgi Avcı, Psikolog Büşra Aslan, Fizyoterapist Rukiye Çiçek eşliğinde İyilik Kervanı Başkanı Asiye Gül ve ekibi, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü  desteklerini Gebze Şifa Tıp Merkezi olarak vereceklerini ifade ettiler. 

Kahvaltı da Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Milli boksörümüz Nagihan Malkoç eşliğinde konu ile ilgili projeler dilekler dile getirildi.
 
Kahvaltıda ayrıca engellilerimizin felçli ve yatalak hastalarımızın en büyük sorunlarından biri olan sağlık kurumlarına ulaşmalarında ki yol sorunları ve sosyal aktivitelerin dilediklerince gerçekleştirilememesi konularına değinildi. 


Son Güncelleme: 05.08.2017 13:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37