TİP 1 Diyabetli hastalarda Glisemik Dalgalanma Paneli Medical Park Gebze Hastanesi'nde gerçekleşti

TİP 1 Diyabetli hastalarda Glisemik Dalgalanma Paneli Medical Park Gebze Hastanesi'nde gerçekleşti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Mayıs 2017 Pazartesi 18:51
 TİP 1 Diyabetli hastalarda Glisemik Dalgalanma  Paneli Medical Park Gebze Hastanesi'nde gerçekleşti



Medical Park Gebze Hastanesi 'Tip 1 Diyabetli Hastalarda Glisemik Dalgalanma  Paneli' 15 katılımcı ile gerçekleşti.

Medical Park Gebze Hastanesi Tip 1 Diyabetli Hastalarda Glisemik Dalgalanma  Paneli hastanenin 7. Kat konferans salonunda gerçekleşti. Saat 10:00’da başlayan panelin panelistleri Medical Park Gebze Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzm. Dr. Ali Rıza Çimen, Uzm. Psikolog Gizem Mican ve Diyetisyen Esra Çakmak hastalık ve hastalığa yaklaşım nasıl olmalı anlattılar. Katılımcılar merak ettikleri ve akıllarına takılan soruların cevaplarını bu panelde buldular. 

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzm. Dr. Ali Rıza Çimen genel olarak diyabetin tanımı yaparak panelin açılışını gerçekleştirdi. Güncel bilgiler paylaştığı panelin aynı zamanda moderatörlüğünü de üstlenen Dr. Çimen katılımcıların en çok endişe duyduğu konulara da değinmeyi ihmal etmedi.

Diyetisyen Esra Çakmak beslenme nasıl olmalı, özellikle dikkat edilmesi gereken noktalara vurgu yaptı ve ara öğünün öneminden bahsetti. Rutini eğlenceli hale getirmek için alıştıklarının dışında alternatif ara öğünlere örnekler verdi.

Tip 1 Diyabetli hastaların psikolojik değişimlerini ise Uzm. Psikolog Gizem Mican değindi. Oldukça interaktif geçen panelde diyabet hastalarına minik sınavlarda yapılarak kişiye özel bilgiler de verildi. 

Katılımın ücretsiz olduğu Tip 1 Diyabetli Hastalarda Glisemik Dalgalanma Paneli’ne katılan misafirler sertifikalarını aldıktan sonra panelistlere teşekkürlerini sunarak hastaneden ayrıldılar. 
Son Güncelleme: 15.05.2017 18:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37