Türkiye Kamu Sen, Gebze Merkez Hastanesi ile indirim protokolü imzaladı

Türkiye Kamu Sen, Gebze Merkez Hastanesi ile indirim protokolü imzaladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Ağustos 2018 Salı 14:55
Türkiye Kamu Sen, Gebze Merkez Hastanesi ile indirim protokolü imzaladı

Türkiye
Kamu-Sen Kocaeli İl Temsilciliği ile Gebze’de faaliyet gösteren Merkez Hastanesi arasında protokol imzalandı.

İndirimden konfederasyon üyeleri ve birinci derecede yakınları faydalanacak.

Türkiye Kamu-Sen Kocaeli İl Temsilciliği ile Gebze’de faaliyet gösteren Merkez Hastanesi arasında protokol imzalandı. 

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu'na üye olan iş kollarındaki sendikaların üyeleri ile birinci derecedeki yakınlarının Gebze Merkez Hastanesi’nden indirimli faydalanacağı protokolü Türkiye Kamu- Sen adına Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, Gebze Merkez Hastanesi adına ise Mesul Müdür Op. Dr. Koray Topçu imzaladı. 

İndirim protokolü imzalanırken Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan, Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı İbrahim Çelebi, Merkez Hastanesi Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Temsilcileri Seçil Selda Meydan ve Ozan Sağlam’da hazır bulundu.

YAPILAN İŞ BİRLİĞİ  HER İKİ TARAFA DA HAYIRLI OLSUN

Yapılan protokol gereği Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu’na üye sendikaların üyeleri ile birinci derecede üye yakınları Gebze Merkez Hastanesi’nden hatırı sayılır indirimli sağlık hizmeti alacaklar. 

Protokol imza töreninde kısa bir konuşma yapan Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, "Bu anlaşmanın her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum. Üyelerimize ve birinci derece yakınlarına bu protokol ile sağlamış olduğumuz avantajlı sağlık hizmetinin hayata geçirilmesine katkı sunan herkese teşekkür ederim" dedi. 

Merkez Hastanesi Genel Müdür Op. Dr. Koray Topçu ise, "Sağlık alanında hizmet üreten Türk Sağlık Sendikası ile işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Her ferdin hak ettiği sağlık hizmeti alması gerektiğine inanıyorum. Yapılan iş birliği  her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi. 


Son Güncelleme: 28.08.2018 14:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37