banner55

Yaman ve Toltar'dan hasta ziyareti

Yaman ve Toltar'dan hasta ziyareti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Mart 2018 Perşembe 20:29
 Yaman ve Toltar'dan hasta ziyareti


AK Parti Kocaeli Millet Vekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, hastahanede yatarak tedavi gören Aziz Ve Osman Öner'in Anneleri Fatma Öner’e geçmiş olsun ziyaretin de bulundular.

Her fırsatta yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Yaman, Toltar ve Akbulut, hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet ettiler.

 Başkan Toltar, ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede ve evde geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.

HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Toltar, "Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanelerde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyoruz. 

Bizler annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız. 

Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm Hastalarımıza Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyoruz" dedi. 


Son Güncelleme: 15.03.2018 20:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37